Aanbod

Dit wil ik!

€295 excl. BTW

Investering

⤞ Kennismaking gesprek 
⤞ Het hele traject bij jou thuis 
⤞ Maatwerk 
⤞ After service 
:je krijgt van mij een overzicht met het linkjes van items van jouw nieuwe favoriete winkels voor het volgende seizoen.


Wat is inclusief?

Na mijn zwangerschap was ik verdwaald, ik wist niet meer wat ik leuk vond, wat ik aan wilde en vergat mezelf. In principe cijferde ik mij op het gebied van mode helemaal weg. Is dit herkenbaar? Of ben je zo druk met je baan dat je niet meer denkt aan je uiterlijk? Ik wil je helpen! Met de Personal Styling laat ik je zien hoe jij jezelf weer kunt opfleuren. Welke kleding laat jou stralen? Waar word jij vrolijk van en waar voel jij je zelfverzekerd door? Samen zoeken wij naar een ‘’nieuwe’’ en ‘’verfrissende’’ jij. Je mag er zijn, ook al ben je misschien veranderd in je uiterlijk, you are fabulous!


Wanneer je kiest voor het pakket van de Personal Styling starten wij voorafgaand het traject met een kennismakingsgesprek. Om jou zo goed mogelijk te helpen en persoonlijke aandacht te geven, moet ik je natuurlijk wel goed leren kennen. Ik luister naar je wensen, ik kijk naar wie je bent, je leeftijd, figuur en naar wat je zou willen uitstralen. Vervolgens bespreken wij je besteden budget, ik geef je vervolgens alvast wat eigen ideeën en zo komen wij samen tot een stylingplan. Ik maak een persoonlijk moodboard waarin ik alle trends verwerk en rekening houd met je wensen. Wanneer jij helemaal gelukkig bent met het moodboard, kan het shoppen beginnen! Ik ga op zoek naar toffe setjes die wij samen doorpassen bij jou thuis. Uiteindelijk bepalen wij samen het eindresultaat.

Je ontvangt drie complete setjes, voor ieder gelegenheid weer wat anders. Ook krijg je een overzicht met alle bijbehorende linkjes van de websites en winkels waar ik heb geshopt, zo heb je een kleine houvast om deze style na het traject door te zetten.

hoe gaan wij te werk

 Personal styling

Dit wil ik!

Personal branding

Wil je jouw online branding flink gaan aanpakken en een professionele uitstraling neerzetten? Ik help je graag!
Als stylist ondersteun ik ondernemers met het ontdekken van hun garderobe en personal branding. Als ondernemer begint het bij het leren kennen van jou als persoon. Om zo met je persoonlijke stijl een goed merkimago te creëren en je bedrijf klaar te maken voor een mooie toekomst.We starten met een kennismakingsgesprek. In het eerste uur besteden wij aandacht aan jou. We praten over wie je bent, wat je doet en wat je grootste doelen voor je bedrijf en carrière zijn. Mijn doel van dit gesprek is om erachter te komen wat jou drijft als een krachtig en ambitieus mens. We gaan dieper in op uw ideale klanten, om ervoor te zorgen dat je de juiste mensen aantrekt via je persoonlijke stijl.

Ook praten we meer over je levensstijl, tot welke stijlen je je van nature aangetrokken voelt en waar je je het meest comfortabel in voelt. Vanuit daar ga ik starten met de zoektocht naar de verfrissende jij! Om jou te laten shinen op je personal branding shoot. Ik zet jou in je kracht en haal het beste in jou naar boven zodat jij kunt stralen voor de camera.

Wil je in ALL-IN shoot inclusief fotograaf en visagie? Ook daar kan ik je mee helpen. Op deze manier kun jij je volledig focussen op waar jij het beste in bent. Ik zorg voor jouw complete (re)branding!

⤞ Een uur lang persoonlijk kennismaking gesprek
⤞ Vision board met de stijlen en trends
⤞ Twee kleding outfits waar je uit kunt kiezen
⤞ Geeft een boost aan je business
⤞ Positioneert je business uniek in de markt

€225 excl. BTW

Investering

voordelen branding?

hoe gaan wij te werk?

Dit wil ik!

Business styling

Business Styling, waar moet je dan precies aan denken? Ben je ondernemer, young professional of eigenaar van een grote business en weet je soms niet meer hoe je die nieuwe campagne nu weer op een unieke manier kunt realiseren? Twijfel niet langer! Het is belangrijk dat een bedrijf naar buiten toe een duidelijk, gezamenlijk beeld uitstraalt dat past bij de onderneming. De meeste bedrijven vinden dat vaak lastig en weten niet hoe zij dit moeten aanpakken. Geen zorgen, ik help je! Ik help jullie om de business styling van jullie opkomende commercial of campagne te verzorgen.

Tijdens een kennismakingsgesprek kom ik erachter wat voor bedrijf jullie zijn, waar jullie voor staan en wat jullie willen uitstralen. Ik luister naar jullie strategie en positionering, ook luister ik naar jullie wensen. We bespreken jullie ideeën voor de commercial of campagne en vervolgens is het aan mij om dit te visualiseren. Ik ga aan de slag met een moodboard van perfecte business styling en laat deze aan jullie zien. Na jullie goedkeuring start ik met shoppen en creëer ik meerdere mogelijkheden aan de hand van het moodboard. Tijdens dit traject blijf ik in direct contact met jullie en geven jullie feedback waar nodig is. Samen werken wij aan een unieke styling voor jullie commercial of campagne die jullie business een boost geeft.

Het pakket van de Business Styling is geheel op maat gemaakt. Iedere commercial of campagne is weer uniek en ik pas mijn styling daar op aan. Het gehele proces en styling zijn op maat ontworpen, bedacht en ingevuld aan de hand van jullie wensen. Tijdens het proces voel ik aan waar jullie behoefte zit en welke planning het beste is om aan te houden. Hebben jullie juist meer behoefte aan een extra gesprek of zien jullie liever tussendoor een ander moodboard voorbij komen? Ik pas me aan! Ook de prijzen zijn samengesteld op basis van jullie op maat gemaakte pakket. Ik zorg ervoor dat de styling van jullie campagne of commercial geheel op maat aansluit op jullie bedrijf.

⤞  Kennismaking gesprek 
⤞ Moodboard en kleurenkaart 
⤞ Een unieke en opvallende styling voor je campagne of commercial 
 ⤞ Styling on the job 

Prijs op aanvraag

Investering

Wat is inclusief?

Op maat

Hoe gaan wij te werk?