over

Ik ben een échte fashion fan die geniet van alles wat met mode te maken heeft. Ik zit al meer dan 15 jaar in de fashion industrie en heb een grote passie voor kleding, styling, branding en het omtoveren van een outfit. Vroeger was ik altijd al bezig met mode. Mijn eerste naaimachine kreeg ik van mijn peetouders toen ik ongeveer 8 jaar was. Mijn oma was naaister dus zij leerde mij meteen hoe het moest. Mode zit dus in mijn DNA. Hoe ouder ik werd hoe meer ik gefascineerd werd door kleding. Toen ik een studie mocht kiezen wist ik meteen wat ik zou willen: mode en design.

Hi, ik ben Carmin!

In 2017 ben ik afgestudeerd als fashion stylist, sindsdien ben ik veel gaan werken in de fashion industrie en heb ik verschillende werkervaringen opgedaan. Zo werkte ik als verkoopassistent, customer care advisor en visual merchandiser bij meerdere bedrijven. Toch wist ik niet zo goed wat ik precies wilde, styling bleef door mijn hoofd spoken. Sinds dit jaar ben ik echt voor mijzelf gegaan. Het kriebelde, styling maakt mij intens gelukkig. Ik ben terug gegaan naar mijn basis: mode en styling, daar hoor ik thuis. Nadat ik afstudeerde zei mijn docent meteen: “jij moet iets met styling gaan doen”, later besefte ik dat mijn docent volkomen gelijk had. Mijn hart ligt bij styling, dat zal altijd zo blijven.

mijn verhaal 

Ik weet precies hoe een stof valt op een persoon, wat de beste kleuren en stoffen combinaties zijn en ik wil vooral iedereen die liefde voor mode meegeven. Ik wil iedereen laten zien dat je mooi bent zoals je bent. Carmin Elaine Styling groeit steeds meer, daar ben ik erg trots op. Ik hoop met Carmin Elaine Styling zo veel mogelijk mensen te stylen en hen in te laten zien dat zij er mogen zijn. Of het nu om editorials, een business styling of persoonlijke styling, fashion of branding gaat: allemaal maakt het mij ontzettend gelukkig. Mijn doel is om een begrip te worden in de fashion industrie en wie weet ooit een eigen kledingmerk op te richten geheel naar mijn eigen style. Blijven dromen naar grotere ideeën moet kunnen, vind je ook niet? Ik laat jou zien dat je er mag zijn!

Durven dromen

Ben ik diegene die jij zoekt? neem dan gerust contact met mij op

Let's do this !